Životopis

Živili!

Znate, ja sam vam dosta star, jer sam se rodio 1963. godine prošlog stoljeća i to mi ne ide na ruku nikako, ali sam svašta po putu naučio. Osim što poprilično dobro kuham, znam svirati i nekoliko instrumenata, što je curama i ženama bilo dosta atraktivno. Timski sam igrač, jer volim biti u veselom društvu, ali mogu i solo, jer volim sam hodati po šumi i smišljati inovativne projekte, kad ne sanjarim o jednoj jako meni privlačnoj i ne gledam patkice na Jarunu.

Završio sam medicinsku školu, uz neke prepreke, jer su me iz Vinogradske izbacili jer se, kao metalac, nisam htio ošišati, pa sam maturirao u medicinskoj u Vrapču, gdje su mi neki u šali i rekli da mi je mjesto. Nakon JNA, koju nikako nisam volio sam studirao inženjersku biologiju na PMF-u, no to mi je kolidiralo s izlascima i tulumarenjem, pa sam na kraju odustao. Je glupo, ali onda sam još bio mlad. Kasnije sam otišao na Filozofski i skoro sam završio fonetiku i lingvistiku, kad sam otišao u rat i iz njega se vratio lud ko šiba i malo pitiespiast pa ništa od diplomiranja.

Tu sam se počeo baviti dizajnom i pisanjem po narudžbi, no onda to još nije imalo imena, pa sam, kad su me pozvali u RTL da budem copywriter sam prvo mislio da se radi o autorskim pravima. Tamo sam radio osam i pol godina, i kasnije sam radio to isto na HRT-u, ali mi nisu poslije godine i pol produžili ugovor, jer je došla hadezeovska žgadija na vlast.

I onda sam sad freelancer. Da, i napisao sam osam knjiga i završio MPA, Akademiju glazbene produkcije, što mi je omogućilo da napravim kompletan album Botanic Bay, u projektu Joseph Around Our Lady i audio seriju Smrtonosna mizija, što je SF s elementima zajebancije. Nadam se da je to sve dosta za neku plaću od barem 10.000 kuna. Bio sam i ajtijevac, ali o nek ostane među nama.

Budite mi dobri i veseli

Skip to content